Wanneer

1 januari 2019 - 31 december 2019    
20:00 - 21:30

Evenement type

Als je met Zenmeditatie wil beginnen zijn er verschillende mogelijkheden.

  1. Een introductiecursus.  Deze bestaat uit vier avonden. In deze avonden leer je de basisbeginselen, krijg je achtergrondinformatie en ontdek je hoe Zenmeditatie past in jouw leven. Op dit moment is er nog geen nieuwe introductiecursus gepland.
  2. Individuele introductie. In dit traject leer je in enkele avonden de basisbeginselen van Zenmeditatie. Er is voldoende tijd om in te gaan op vragen.  De introductie kan op maat aangeboden worden maar bestaat minimaal uit twee afspraken. Hierna kun je eventueel aansluiten bij de doorgaande Zen groep of met losse lessen doorgaan. Wil je meer informatie neem dan contact met me op.  Een losse les kost € 60,50 (anderhalf uur). Voor studenten of minder draagkrachtigen geldt een ander tarief.

Als je na de introductie verder wil gaan met Zen, kan je direct overstappen naar de doorgaande groep. Op die manier zorg je ervoor dat je het geleerde een stevige ondergrond geeft door wekelijks te oefenen in groepsverband.

Natuurlijk is het ook mogelijk om door te gaan middels individuele begeleiding. De frequentie hiervan bepaal je zelf. Eventueel kan dit op afstand middels Skype of Teams/Zoom.