Beginnen met Zen

Als je met Zenmeditatie wil beginnen zijn er verschillende mogelijkheden.

  1. Een introductiecursus.  Deze bestaat uit vier avonden. In deze avonden leer je de basisbeginselen, krijg je achtergrondinformatie en ontdek je hoe Zenmeditatie past in jouw leven. Op dit moment zijn nog geen nieuwe data bekend voor de introductiecursussen.
  2. Individuele introductie. In dit traject leer je in enkele avonden (al naar gelang je eigen wensen) de basisbeginselen van Zenmeditatie. Er is voldoende tijd om in te gaan op specifieke vragen.  De introductie is geheel op maat. Wil je meer informatie neem dan contact met me op. Eventueel is het ook mogelijk om de individuele introductie in een weekend te volgen.

Als je na de introductie verder wil gaan met Zen, kan je direct overstappen naar de doorgaande groep. Op die manier zorg je ervoor dat je het geleerde een stevige ondergrond geeft door wekelijks te oefenen in groepsverband.

Natuurlijk is het ook mogelijk om door te gaan middels individuele begeleiding. De frequentie hiervan bepaal je zelf. Eventueel kan dit op afstand middels Skype.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 1 januari 2019 - 1 januari 2025
20:00 - 21:30

Locatie: zie kaartje
Braecklant


Door |2019-01-03T13:00:53+00:00januari 1st, 2019|Introductiegroep|Reacties uitgeschakeld voor Beginnen met Zen